Dyson | Counterfeit Machines
Counterfeit Machines

Otkrivanje lažne Dyson tehnologije i internetske stranice

Ovdje možete pronaći vodič i potporu ako posumnjate da ste naišli na lažnu Dyson stranicu ili lažnu Dyson tehnologiju.

Vodstvo i podrška

Lažni dobavljači pljačkaju tehnologiju čije razvijanje i testiranje traje godinama. U Dysonu smo svjesni da postoji manji broj naših krivotvorenih uređaja. Ona nisu testirana prema Dysonovim visokim standardima te možda nisu sigurna za upotrebu. Također, postoje i lažne internetske stranice koje se predstavljaju kao prave. Dyson ima nultu točku tolerancije prema kopijama i plagijatorima, ali potrebno je vrijeme da ih pronađemo i uhvatimo počinitelje, zato budite strpljivi.

Primio sam Dyson uređaj i sumnjam da je kopija. Što da radim?

Kako bi bili sigurni da ste kupili originalnu Dyson tehnologiju najbolji način je da provjerite jeste li je kupili sa službene Dyson stranice (Dyson website), u našoj službenoj trgovini ili kod ovlaštenog partnera. Ako niste sigurni je li uređaj koji ste primili originalan kontaktirajte Dyson službu za korisnike, koja će vam dati potrebno savjetovanje.

Ako vjerujete da ste primili lažan uređaj tada ga, nažalost, mi ne možemo servisirati ili omogućiti povrat ili zamjenu. Potičemo vas da tražite povrat novca od tog prodavača, kartične tvrtke ili davatelja plaćanja tipa PayPal. Dyson vam može pomoći u smislu da vam pošalje potvrdu da je uređaj krivotvoren ili da je web stranica na kojoj ste kupili uređaj lažna. Ako vam ovo može pomoći, kontaktirajte nas.

As with all online shopping it’s important to exercise caution and only to buy goods from trusted, secure websites. Checking that the URL of the webpage is a Dyson.com or a local equivalent or the website of an authorised retail partner is a good starting point. For further support or advice please contact the Dyson Customer Care team.

Našao sam oglas ili web stranicu koja prodaje snižene Dyson uređaje. Jesiu li pravi?

Svjesni smo određenog broja lažnih web stranica koje se predstavljaju kao prave i prodaju Dyson tehnologiju, često po sniženim cijenama. Te stranice mogu dostaviti lažnan ili drugačiji proizvod ili ne dostaviti ništa. Ne možemo autorizirati Dyson tehnologiju ili internetsku stranicu prije vaše kupnje. Kako bi izbjegli neugodnosti, kupujte direktno sa stranice Dyson.hr . Službena stranica će vas tada usmjeriti na stranice ovlaštenih partnera. Kao i kod svakog online kupovanja važno je paziti na sigurnost i kupovati samo sa sigurnih web stranica. Provjerite URL stranice s koje kupujete. Za daljnju podršku kontaktirajte Dyson službu za korisnike.

Lažne stranice se najčešće promoviraju putem oglasa na društvenim mrežama kao što su Instagram ili Facebook. Ti lažni oglasi su sponzorirani postovi koji koriste Dyson slike ili videe kako bi zavarali kupce da su originalni i da mogu ponuditi značajan popust. Često uključuju direktnu poveznicu na lažnu web stranicu. Službeni postovi na drušvenim mrežama vode vas na Dyson.hr omogućavajući vam kupnju na službenoj stranici.

Što Dyson radi po pitanju krivotvorene tehnologije i web stranica?

Kao globalna tehnološka tvrtka Dyson je posvećen razvoju visokokvalitetnih i pouzdanih uređaja i potrošačima omogućava jednostavno i sigurno iskustvo online kupovine. Dyson ima programme za otkrivanje i uklanjanje lažnih web stranica i oglasa za lažne uređaje te poduzima odlučne mjere protiv svih za koje se utvrdi da prodaju lažne uređaje.

Reporting suspicious machines

Dyson does not service counterfeit machines as they aren’t made by Dyson or with genuine Dyson parts. Neither will we be able to offer you a refund for the counterfeit product you may have purchased.

In some circumstances, we provide support to consumers who have purchased counterfeit Dyson machines to help them get their money back.

For further support or advice please contact the Dyson Customer Care team.

Kontakti

  • Telefon

    + 385 (0)1/5790 600

  • Contact us

    Email

    info@tehno-mag.hr

;